Bli sett på Færdern

Send MMS-bilde av deg selv fra årets Færderseilas. Bildene vises fortløpende på seilas.no, og beste bilde premieres med kamera.

Publisert

Vis de hjemme hvordan du har under årets Færdeseilas. Dette er en fin mulighet til å vise dem på land at du ikke ligger i køya i dét du runder Færder Fyr. Bildene sender du til 2077 med kodeord: seilas. Tjenesten er gratis fra oss.

MMS-bildene legger seg fortløpende ut på seilas.no. Alle som sender inn mms-bilder deltar i konkurransen om et nytt Canon lxus-kamera. Tema for årets Færderseilasbilder er ”Fart”. De beste bildene vil også bli publisert i Seilas 6 i år.  Bildene blir også stilt ut i regi av Preus ved målområdet i Horten.

Mange på nett

Seilas-redaksjonen skal også  ha to fotobåter ute,  som sender bilder og saker inn til redaksjonen som legger dette ut på nettsidene. Du kan følge med på Færderseilasen fra time til time på www.seilas.no.

Vi starter dekningen i god tid før starten, med opplysninger om strøm og vær og vind, og tips til veivalg. Om du sitter hjemme, eller har nettdekning om bord kan du lese om utviklingen i vinden, om hvilke båter som leder, og om annet som skjer underveis.

Seilas.no er de siste årene blitt besøkt av flere titalls tusen lesere i løpet av Færderhelgen. Svært mange hjemme følger Færdern fra time til time på seilas.no, og ved å sende inn mms-bilde fra din båt blir du også en del av Færderdekningen.

Færderseilasen 2008 starter fredag 13. Juni fra havnebassenget i Oslo og målgang er ved havnen i Horten.

Nå kan du sende mms-bilder fra din båt til seilas.no på telefonnummer 2077. Mer informasjon om mms-tjenesten finner du her.

Powered by Labrador CMS