Blir testseiler for Rasmussen

Brettseileren Halvard Holden Feragen (19) fra Arendal går fra Norges Toppidretts Gymnas til å bli testseiler for Svein Rasmussen i Thailand.

Publisert

Den lovende brettseileren har de siste årene statset for fullt på en karriere som brettseiler og avslutter nå skolegangen ved Norges Toppidretts Gymnas i Bærum der han under Frank Kirkelands ledelse har fått utvikle seg godt som toppidrettsutøver.

- Han har lagt ned mye treningsarbeide i overgangen fra å være junior til å skulle konkurrere med de beste seniorene i RS:X, sier Kirkeland som tror Feragen også har de beste mentale forutsetnngner for å etablere seg på et topp internasjonalt nivå.

- Det han trenger nå er å få mer vekt på kroppen, sier Kirkeland som mener den muligheten han nå får til å jobbe midt i et mekka for brettsporten vil gi gode resultater.

Starter i september

- Jeg skal få med meg alt i løpet av sommersesongen i Europa, sier Halvard Holden Feragen til Seilas. - I september drar jeg til Thailand for å jobbe for Svein Rasmussen i Starboards, verdens største produsent av seilbrett. Der skal jeg være med i design, testing og utvikling av brett, noe som jeg håper skal gjøre det mulig for meg å utvikle meg ytterligee som brettseiler, sier han. Jobben i Starboards vil også kunne gi noen svar på hvilke muligheter unge Feragen har til å utvikle en karriere der han kan kombinere jobb med det å være brettseiler. Feragen skal jobbe for Starboards frem til neste sommer.

Powered by Labrador CMS