Bloddryppende seiling

Larkollen var på sitt beste under Norges Cupen i helgen. Seilingen var spennende, men lørdag ble det vel dramatisk.

Publisert

Værgudene var med arrangøren NBK, og leverte den bestilte kulingen og lave vannet Larkollen trengte for å vise seg frem som den ”world class” freestyle spotten den er..

Oppskrapt hånd

Arrangementet tok en dramatisk vending allerede fra treningen lørdag kveld. Ole Kristian Rigland fikk seg et ublidt møte med skalldyrene på Larkollen under en mislykket manøver og skar opp hånden kraftig. Det sprutet blod rundt omkring på utstyr og andre utøvere. Han ble i ekspressfart kjørt på sykehuset, hvor de fikk lappet han sammen så godt de kunne. Det ser ut til i skrivende stund at han slapp unna varige men, men med en god ”Hai historie”å skryte av. Thomas Wessel Svensson sto som vanlig også for en litt artig vri på Lørdags kvelden og cashet inn en saftig bot på 6500 kroner i fatrskontroll på vei hjem fra Larkollen.

Spennende finale

Spenningen var til og ta og føle på da Arne Kristian igjen skulle møte Martin Haglev. Det ble noen forrykende minutter på vannet, stabil seiling fra begge kanter, men Arne Kristian banket inn en spock 5 i siste minutt og Martin falt på sin. Det var da klart hvem som stakk av med seieren i denne prestisjetunge premieren på NC i freestyle 2007. Arne Kristian Andreassen puttet totalseieren for denne helgen i lomma og kunne smile godt.

Resultatliste:

1. Arne Kristian Andreassen

2. Martin Haglev

3. Tor Jenssen

4. Nils Halden

5. Vegard Knudsen

Pål Ødegaard

Thomas Wessel Svensson

Andreas Samuelsen

9. Bjørnar Faraasen

Magne Janitz

Nicolai Helgesen

Les hele saken på www.surfersinfo.no.

Fotos: Nils Erik Bjørholt

Powered by Labrador CMS