Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race
Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race

Brasil 1 vil med i Volvo Ocean Race

Etter Knut Frostads gjennomgang av neste Volvo Ocean Race, benyttet Brasil 1 teamet anledningen til å erklære intensjon om å være med i neste Volvo Ocean Race.

Publisert

Brasil 1, som var selskapet bak den brasilske båten med samme navn i Volvo Ocean Race i  2005-06 og ansvarlig for årets anløp i Rio de Janeiro, offentliggjorde igår planene om deltakelse i det neste Volvo Ocean Race.

Lars Grael, Torbens bror og Olympisk bronsevinner i Tornadoklassen både i 1988 og 1996 er oppnevnt som prosjektleder.

- Vi hadde nylig et møte mellom potensielle sponsorer, Alan Alder, meg selv og noen seilere og vi var enige om at tidspunktet var riktig for å bekrefte et nytt brasilsk lag for det neste Volvo Ocean Race, sa Grael på en pressekonferanse igår. - Vi mener vi har sterke sponsorer, gode menneskelige ressurser og erfaringer fra Brasil 1 til å bygge videre på, og vi besluttet derfor å presentere vår utfordring nå.

- Det er for tidlig å bekrefte hvem som blir involvert, konstruktører og slike ting, men vi vil ha Alan Adler ombord. Han har stor kapasitet og erfaring som tidligere Star og Flying Dutchmanseiler. Så vi er optimistisk når det gjelder våre sjanser, sa han.

Offentliggjøringen av Brasils planer kom rett etter at Knut Frostad hadde sin gjennomgang av planer for det neste racet sist søndag.

Brasil 1 er det første teamet som går ut med sine intensjoner om deltakelse i det neste Volvo Ocean Race.

Powered by Labrador CMS