Bygger videre på suksess
Bygger videre på suksess

Bygger videre på suksess

Moss Raymarine Race arrangeres neste helg for tredje året på rad. Nok en gang er det bredden som står i fokus i en regatta der både nybegynnere og erfarne seilere skal få ønskene sine oppfylt.

Publisert

Moss Raymarine Race seiles helgen 16. og 17. august i regi av Moss Seilforening.

-  Da vi startet opp for tre år siden var det meningen at vi skulle være en regatta for alle. Det har slått an og vi ser ingen grunn til å endre på en suksessoppskrift. Her er det muligheter for både de erfarne i NORC ranking, shorthanded seilere og de som vil forsøke seg på regattaseiling i kontrollerte former, sier Hans-Christian Grande, i Belamarin som er hovedsponsor og initiativtaker til regattaen.

Flåten blir nok en gang fordelt på to baner. De seilerne som har lyst til å få veiledning og råd når det gjelder regattaseiling seiler på nordsiden av Moss der vannet som oftest er flatt og vinden finner le, mens de mer erfarne skal seile på sørsiden.

Moss Raymarine Race er en del av NORC rankingen og samler dermed noen av de beste norske seilerne. I tillegg seiles det også i LYS og lagseilas for foreninger. Nytt av året er at Moss Raymarine Race er en del av shorthanded rankingen til SEILmagasinet.

-  Tilbakemeldingene vi fikk fra TwoStar klassen i fjor var veldig gode. De mente at shorthandedseiling på bane var noe av det morsomste de hadde opplevd, derfor er det veldig bra at vi nå har blitt en del av rankinglisten, sier Grande.

Det sosiale vil stå i fokus også i år. Det blir musikk på Tollboden, som også er det offisielle after sail stedet. Det ligger rett ved kanalen og seilerne får kort vei til mat, drikke og god underholdning. Belamarin lover også i år harde pakker på premiebordet.

Powered by Labrador CMS