Conner heier på nordmennene

Dennis Conner er blitt Norgesvenn etter at han skaffet seg en klassisk Anker-båt. Nå heier han på de norske seilerne som deltar i cupen hans

Publisert

Med plasseringene 5, 2 og 7 ligger laget fra Oslo Seilforening på 2. plass bak Monaco etter første dags seilaser i Dennis Conner Cup som foregår i J-24 båter utenfor Manhattan i New York. - På 7 plassen var vi skikkelig uheldige da vi ledet på første merke, men ble nesten nedkjørt av en svær pram som tok oss og all vinden vår. I slike tette felt er det drepen og stoppe slik, forteller Geir Victor Svenden i sin rapport til Seilas. - Vi har alle muligheter til å ta ”bøtta” igjen. Her er det 35 grader og varmt, vi er alle blitt svidde. Vinden varierer mellom 3 – 7 sek/m og strømmen er cirka 3 knop!!!!

Dennis Connor har fulgte alle tre regattaene, og hadde mange historier om sin Johan Anker-båt som han har i San Diego. I tillegg har jo Marianne Middelthon som representerer Oslo Seilforening vært hans dommer i to Americas Cup satsninger.

- Han sa rett ut at han heier på oss og er veldig fonøyd over hvordan vi oppfører oss på banen, imotsetning til mange andre team. Nå skal vi løpe bort til Rådhuset for å møte Borgermester Michael R. Bloomberg og hans stab, avslutter Svendsen.

 

Powered by Labrador CMS