Den minste ble den første
Den minste ble den første

Den minste ble den første

Best med en liten kjapp en, enn en stor slapp en. Slik er det i Seapilot 2Star.

Publisert

Seapilot 2Star er i full gang, og regattaen startet i en frisk nordavind. Første båt rundt Jomfrulands Rev ble feltets minste båt, 27-foteren SEAYOU med Lars Petter Karlsen og Vidar Moe fra Fredrikstad om bord. SEAYOU er en planenede båt av typen Seascape 27, og denne og tilsvarende båter av samme type har så langt hatt gode forhold.

VARIABLE FORHOLD I VENTE. Forholdene  på den neste etappen ventes å blir mer variable, og værvarselet forteller om ustabile vindforhold over Skagerrak. Området er preget av byger – noen av dem med torden, og de kan by på alt fra vindstille til kulingkast.

Nyheter fra Seapilot 2Star oppdateres kontinuerlig på regattaens hjemmeside, der det også er tracking av båtene, videoinnslag, live-intervjuer og kommentarer.

INN TIL PITSTOP. Båtene er ventet tilbake i pitstop på Skjæløy en gang i løpet av natten og morgentimene, etter at de har rundet Persgrunnen på svenskekysten. I pitstop får seilerne 6 timers hvile, før de legger ut på 2. etappe som går ned til Väderöarna og opp igjen til Skjæløy.