OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Den nakne sannhet skal frem

RAN Seilforening opplever god respons.

Publisert Sist oppdatert

– Responsen fra seilere på invitasjonen til RAN Eintype Regatta er svært positiv og ryktene går om at opptil flere seilere helt uten «skarre-R» også vil stille i Anglevik 28.–30. spetember, heter det i en pressemelding SEILmagasinet har mottatt.

RAN Eintype Regatta inviterer Yngling, Snipe, Express, Megles 24 og Formula 18 til baneseilaser på Hjeltefjorden/Hauglandsosen.

LÅNE. I Express-klassen vil RAN Seilforening låne inn fire båter, slik at tilreisende lag fra andre kanter av landet også kan delta.

Påmeldingen er i gang via SEILmagasinets regattasystem og RAN Seilforening ønsker sette fart i påmeldingen på denne måten:

– Melder du deg på før 30. august vil du være med i trekningen om en reise til varmere strøk til svært rabatterte priser, opplyser seilforeningen.

NAKEN. Ifølge RAN Seilforening er målet med RAN Eintype Regatta å skape en flott helg med tett entypeseiling på bane, et minnerikt sosialt opplegg i Anglevik, nyskapende formidling via Internett og å sette i gang prosesser som fremmer entypeseiling på Vestlandet.

– Entypeseiling får den nakne sannhet frem! er budskapet fra RAN Seilforening.