Det ser lyst ut
Det ser lyst ut

Det ser lyst ut

Publisert Sist oppdatert

Vi kan se tilbake på en svært aktiv sesong med mye positiv utvikling. For første gang har vi arrangert en kretssamling for jolleseilere. Med aktivitet fra en øy blir det litt ekstra logistikk, men med et flott nærområde med muligheter for å sette ut båter, ble samlingen gjennomført på en god måte.

Vi har hatt mye rekrutteringsaktivitet og fått inn mange engasjerte foreldre. Uten engasjement fra foreldre sliter vi med å holde oppe trykket i foreningen og å videreutvikle tilbudet. Vi ser derfor lyst på den videre utviklingen og håper enda flere vil støtte opp om arbeidet.

Seiling for alle-prosjektet, med økt fokus på rekruttering og rekrutteringsmateriell, har også vært et flott bidrag til aktivitet. Her må vi takke Gjensidigestiftelsen for midler til utstyr og SEILmagasinet i samarbeid med Norges Seilforbund som har lagt ned stor innsats for å få på plass prosjektet.

Det er kaldt nok i sikringsbåten når snø og haggel fyker rundt ørene, og vi har stor respekt for brettseilerne i våtdrakt på denne kalde årstiden. På en trening nylig, med kraftig vind og noen store haggelbyger, måtte seilerne legge seg ned på brettene for litt ly. Men da treningen var slutt, måtte de nesten jages inn. Dette blir det robust ungdom av.

Vi gleder oss allerede til å ta fatt på en ny aktiv sesong i foreningen og treffe mange nye unge seilere, engasjerte foreldre, trenere og storbåtseilere.

Den første store seilasen på det nye året er Neglespretten lørdag 9. januar, der vi i år også arrangerer en brettseilingsregatta. Vi håper mange medlemmer og andre ønsker å delta på denne tradisjonsrike regattaen.

Vi har mange utbedringer vi ønsker å utføre i løpet av vinteren og håper mange har muligheter til å bidra til utvikling av klubben og fasilitene. For mer informasjon se aasane.no eller følg oss på Facebook-siden.

Arne Berven, leder i Åsane Seilforening