Ellison og Frostad nominert til månedens seiler

Seahorse er selve bibelen for dem som kappseiler i store båter. De kårer månedens seiler og for mai er America´s Cup vinneren Larry Ellison og Knut Frostad nominert.

Publisert

I begrunnelsen for n ominasjonen heter det:

Larry Ellison (USA)

Gjennom mot- og medgang i sin lange reise mot America´s Cup, fra high-spending first timer til en resolutt fighter, og endelig til seierherre,  har Larry Ellison representert en gutteaktig entusiasme for en sport han tok opp relativt sent i livet. Hans vei til seier har ikke falt i like god jord over alt, men takket være ham har America´s Cups fremtid aldri virket mer spennende.

Knut Frostad (NOR)

Sjefen for Volvo Ocean Race er nok et produkt av den skandinaviske skolen om å gjøre forretning av havseilas uten å miste entusiasmen. Frostad er sterk i troen på produktet og i nødvendigheten av å tiltrekke flere av sportens store navn. Siden han tok over har han gjort en fenomenal jobb med å få frem seilere på et nivå som skal til for å skape nasjonal interesse.  America's Cup har noe å lære!

Du kan stemme frem din  kandidat her

Aksel Magdahl ble månedens seiler i Seahorse i mai 2009 etter at han navigerte Ericsson 3 til seier på etappen fra Qingdao til Rio i det siste Volvo Ocean Race.

Powered by Labrador CMS