Eneste norske båt i junior-VM

Eirik Olav Wroldsen (17) og Birgitte Reiersen (16) synes de har fått en utrolig mulighet. Nå reiser ungdommene fra Risør Seilforening for å representere Norge som eneste båt i junior-VM for Sniper.

Publisert

6. til 11. august drar de sydover til San Remo i Italia for å seile Snipe VM for juniorer.

– Vi gleder oss veldig. Det er jo ikke mange 16 og 17 åringer som får en slik mulighet som å dra til Italia og seile i et verdensmesterskap. Vi er strålende fornøyd bare for å kunne delta, men vi skal selvfølgelig gjøre vårt aller beste, samtidig som vi ikke forventer en plassering helt i toppen. Men vi drar definitivt ikke nedover for å være turister, selv om det blir spennende å dra til utlandet og oppleve nye ting, sier Eirik Wroldsen til Aust Agder Blad

Oppdaget

Det var først og fremst under Snipe NM som ble arrangert i Risør på forsommeren at talentene ble oppdaget på nasjonalt nivå. I dette mesterskapet seilte de som eneste junior båt seg inn til en overraskende god plassering selv om det var et senior mesterskap. Etter dette solide mesterskapet fikk de unge talentene nå mulighet til å konkurrere med verdenseliten innen klassen sin.

Powered by Labrador CMS