Ericsson kan ende med en ny båt i Volvo

Juan Kouyoumdjian var i Barcelona idag for pressekonferansen om den nye AC90 regelen. Ericsson Racing Teams designer sår nå tvil om båt nummer to blir bygget.

Publisert

I samtale med Seilas begrunner Juan K usikkerheten med at Volvo Event Management enda ikke har gjort det klart hvilke havner racet skal innom i nære og fjerne østen. VOR sjefen Glenn Bourke er tilbakeholden med informasjon om havnene, men Ericsson som på sin side vil sikre kommersiell eksponering av prosjektet i disse områdene vi vite hvilke havner som skal besøkes før de forplikter seg til bygging av båt nummer to. I øyeblikket foregår en intens tautrekking mellom partene, og designeren kunne ikke si med sikkerhet når Ericsson Racing Team vil måtte ta en endelig beslutning.

Juan K er svært fornøyd med testresultatene til den første at neste generasjon V70 som han sier er klart raskere enn vinneren av det forrige racet, og som det nå kan hende at det skandinaviske laget vil ende med i den neste jorden rundt seilasen som starter høsten 2008. Han sier imidlertid at om så skulle skje vil den gamle båten bli oppdatert med lik rigg, seil og utstyr som den nye båten.

Powered by Labrador CMS