Ericsson3 holder unna

Etter å ha måtte vinke farvel til E4 og Telefonica Blue måtte E3 også takle tre innpåslitne konkurrenter aktenfra. Nå holder den nordiske båten unna, enn så lenge

Publisert

Det så igår lenge ut som om det skulle rakne helt for Aksel Magdahl, Eivind Melleby & Co på Ericsson3. Ikke bare forsvant E4 og Telefonica Blue som hadde en helt annen vind i vest, men også Green Dragon Team, Delta Lloyd og Puma truet sterkt aktenfra. Lenge skilte bare noe få nautiske mil de fire båtene som kjempet om .plassene fra tre til seks.

I løpet av natten har imidlertid E3 tilkjempet seg et klart forsprang og båten ligger nå 47 nm foran Green Dragon som på sin side har to nm til gode på Puma og fem på Delta Lloyd.

Et slikt forsprang burde holde de 242 nm som gjenstår for E3, men det er svært lett vind oppunder India og det er grunn til igjen å frykte båtene bakfra. E4 har 36 nm igjen til mål og vil ventelig nå Kochin på kvelden idag, mens Telefonica Blue som nå er gått i Stealth Play og slipper å oppgi pososjonen i 12 timer har tatt kraftig innpå.

Det kan også båtene bak E3 gjøre. Spørsmålet er om forspranget på 47 nm da vil holde.

Også på denne etappen blir det en nervepirrende avslutning

Se film fra Ericsson 3

Powered by Labrador CMS