Far og datter i Laser

I helgen var det nordisk mesterskap i Danmark. Der stilte unge og eldre norske seilere.

Publisert

Mesterskapet kom litt i skyggen da de aller beste norske Laser-seilerne var i Weymouth. Dermed uteble også de beste norske resultatene i nordisk i Åbenrå. Cathrine Gjerpen var den klart beste norske seileren med 6. plass og jevnt bra seiling.

Unge talenter

Natcha Uthaug seilte Zoom8 i fjor og er fersk i Laser Radial. Hun seilte noe ujevnt, men var oppe på 2. plass på en av seilasene, knepent slått av Alberte Holm Lindberg, vinneren av nordisk 2007 og Danmarks mulige OL-håp. Også unge Kristine Strandenes imponerte. Hun var helt oppe på 4.plass i enkelt seilaser og havnet til slutt på 16. plass. Kristine hadde med sin pappa som var sporty nok til å stille opp. Trond Strandenes (store bildet) ble slått av de norske ung gutta, men kunne vise til en 9. Plass som beste enkeltseilas. Mange foreldre bruker mye tid på barnas jolleseiling, så hvorfor ikke bli med på moroa.

Fra e-jolle

Resultatlisten er spekket av tidligere e-jolle seilere. Inge Salvesen var best av de norske gutta. Han kom på en 16. Plass med 6. Plass som beste enkeltseilas. Christian Juell kom på plassen bak.

Fotos Kristian Eimind.

Powered by Labrador CMS