Favorittene fester grepet
Favorittene fester grepet

Favorittene fester grepet

Andre dag av stor-NM ble dagen da favorittene festet grepet om medaljene.

Publisert

I løpet av nok en frisk dag på regattabanenen til Moss Seilforening, har gullkandidatene i mange klasser trådt klarere og klarere frem.

Mest suverene har hjemmefavoritten Mathias Mollatt i Laser Radial vært med bare seire, syv i tallet – også den han kan stryke. Stort dårligere er ikke Caroline Rosmo i Optimist jenter. Hun har seks seire og en annenplass hun kan stryke!

Andre favoritter som har festet grepet under dagens seiling er Fabian Wilkens Solheim, KNS i BIC-brettklassen, Lars Johan Brodtkorb fra Horten i Europajolle gutter, Victoria Heiås, Bundefjorden i Zoom8 og duoen Anders Hylen Klippenberg/Harald Fæste fra KNS i 29er.

I den andre tomannsjolle-klassen, RS Feva, har Risør-seilerne som helhet festet grepet – de tre første plassene er i sin helhet beslaglagt av seilere fra denne foreningen. Regine Syrdal Tronstad/Carl Henrik Grefstad ligger best an.

Helt åpent er det fortsatt i Optimist gutter der både Mads Severin Hassum-Olsen, Horten og Jacob Lepperød, Tønsberg står med 12 poeng.

For fullstendige resultater, sjekk regattaens hjemmeside.

Mesterskapet fortsetter og avgjøres i morgen.