Fikk bommen i hodet, ble slått overbord

Under en jibb i Drøbaksundet var ett av mannskapene på «Al Capone» uheldig og fikk bommen i hodet og ble slått overbord.

Publisert

Bjørn Werner Johansen fra Bundefjorden pådro seg en lettere hjernerystelse da han fikk bommen i hodet da båten han seilte med i Færderseilasen, «Al Capone» jibbet utenfor Drøbak igår ettermiddag. Johansen ble slått over bord, men den oppbåsbare vesten fungerte som den skulle og det var aldri noen reell fare på ferde.

Skipper på «Al Capone» Christian von Trepka fikk spinnakeren ned umiddlerbart og snudde for å plukke opp den uheldige Johansen da en politirib dukket opp i farvannet. Etter en kort rådslaging med politiet ble det besluttet at denne skulle plukke opp Johansen som ønsket å komme på land for en legesjekk.

Det ble konstatert en lettere hjernerystelse og Bjørn Werner Johansen er nå hjemme og i god form, ifølge von Trepka som anslår at de tapte ca 15 minutter på hendelsen.

Christian von Trepka bekrefter for øvrig inntrykket av at årets Ferderseilas ble de små båters regatta. De store kom seg aldri skikkelig unna på lensen og kryssen hjem ble for kort til at det var mulig å ta igjen det tapte. «Al Capone» hadde følge med Swan 66 «Godot» det meste av seilasen.

Du kan lese mer om båten her

Powered by Labrador CMS