Fin start i gullfinalen for nordmennene
Fin start i gullfinalen for nordmennene

Fin start i gullfinalen for nordmennene

Med både Kristian Ruth og Stian Tuv blant de ti beste i den første av seilasene i gullfinalen klatret begge to på sammenlagtlisten. Også Moberg hadde en fin start i dag.

Publisert

Med de fleste av verdens beste laserseilere i feltet imponerte Kristian Ruth nok en gang da han etter flott seiling tok 2. plass i den første seilasen i Melbourne i dag. I den andre fikk han sin dårligste plassering hittil i regattaen, men 18. plassen kan strykes og dermed ligger nordmannen på en meget sterk 7. plass sammenlagt med stø kurs mot medaljefinalen. Det er meget jevnt i toppen av klassen og kun fem poeng skiller mellom 5. og 10. plass. Ruth på sin side har to poeng opp til 5. plassen, med to gjenstående seilaser før medaljefinalen.

Stian Tuv åpnet med 8. plass idag og viste dermed at de to norske seilerne har hatt gjensidig glede av treningsoppholdet i Asutralia. I den andre gikk det ikke fullt så bra, men Tuv klatret til 34. plass i gullfinalen.

Peer Moberg ble nr. tre i dagens første seilas og fikk desverre svart flagg i den andre. Sammenlagt ligger han på 14. plass, kun med en teoretisk sjanse til å få være med i medaljefinalen.

Jannicke Stålstrøm som seiler VM i RS:X i New Zealand hadde ingen god dag i dag. Med store nervesmerter i armen måtte hun kaste inn håndkledet. Nå får hun behanldling og håper på det beste imorgen.

Powered by Labrador CMS