Finn vinneroppskriften for Færdern

Seilas har skrevet en rekke artikler om hvordan du kan vinne Færderseilasen og andre nyttige regattatips. Du kan tjene på å laste dem ned.  

Publisert

Vi har også serien til Marianne Middelthon som tar for seg regler som du bør kunne. Les også artikkelserien til Vegard Arnhoff. Han gir deg tips for bedre starter, hvordan du kan utnytte bølgene, og hvordan du kan dra nytte av strømmen til din fordel for å nevne noen av hans saker den siste tiden. Om du ikke har spart på dine gamle blader så fortvil ikke. Det meste av det aktuelle stoffet finner du i vårt PDF-arkiv på nett.

Gratis for abonnenter

På Seilas’ nettside har vi laget en artikkel med linker til de mest aktuelle sakene. Disse linkene går til vårt PDF-arkiv hvor abonnenter kan laste ned gratis, og andre lesere kan laste ned for 50 kroner per stykk. For å få det gratis må ditt abonnement være registrert under min side, det må vi gjøre manuelt. Registrer deg her. Skal du laste ned mange kan det være smart å tegne et abonnement. Det kan du gjøre her.

Vi leter for deg

Usikkert på regler?, her finner du artiklene til Marianne Middelthon samlet.

Riktig arbeidfordeling ombord. Les Knut Frostads artikler om hvordan proffene seiler. Slik slår proffene, slik runder proffene kryssmerket og slik runder proffene lensemerket. Les også Lars Erik Heibeks tips om arbeidfordeling under Færdern.

Mer fart i turseileren. Les Eivind Mellebye og Karianne Undrum smarte trimmetips her.

Seil bedre. Vegard Arnhoff har en hel serie saker om å seile optimalt under forskjellige situasjoner. Tips for kryss, lens, start, seile i strøm osv. Du finner sakene hans her.

Flere Regatta og seiltips artikler finner du her

Powered by Labrador CMS