Fire døgn igjen til trekning
Fire døgn igjen til trekning

Fire døgn igjen til trekning

I Seapilot 2Star kan du vinne en AIS, men da må du være påmeldt innen 15. mars.

Publisert

Sjansen for å vinne en Seapilot AIS med Wi-Fi er stor for de 14 lagene som til nå er påmeldt til sommerens Seapilot 2Star. Arrangøren, Fredrikstad Seilforening, ønsker seg imidlertid større konkurranse om premien, som har en verdi på vel 8000 kroner. Premien vil også være til nytte under regattaen, for alle båtene må ha en AIS-sender om bord for å delta.

INNEN 15. MARS. Alle som er påmeldt innen utløpet av 15. mars er med på trekningen, og trekningen vil bli foretatt i løpet av utstillingen Sjøen for Alle.

Som i 2014 vil Seapilot 2Star ha utgangspunkt i Skjæløy, og som i alle år vil regattaen starte torsdagen etter Færderseilasen, hvilket i år vil si 18. juni. Regattaen går over to etapper og i år vil pitstop for første gang være i Strömstad.

SIKKERHETSKATEGORI 3. – Hvor lang pitstopen vil bli, vil bli bestemt i seilingsbestemmelsene. Løpet vil også bli definert nærmere starttidspunktet, men det blir en regatta som tilsammen vil være på 250–300 nautiske mil, sies det fra Fredrikstad Seilforening.

Regattaen vil imidlertid gå i et farvann der man seiler etter sikkerhetskategori 3, hvilket betyr at det ikke vil bli stilt krav til medbrakt flåte eller sikkerhetskurs for å delta.

Den ordinære påmeldingsfristen er 1. mai, mens am kan melde seg på helt til 10. juni, men da til en forhøyet startkontingent.