Fire timers hvile i Strömstad
Fire timers hvile i Strömstad

Fire timers hvile i Strömstad

Litt over kl 06 i morges kom første båt inn til pitstop i Strömstad.

Publisert Sist oppdatert

Brorparten av deltagerne i Seapilot 2Star ligger nå i Strömstad og sover. Der har de fire timers pitstop før de igjen legger ut på 2. etappe.

FØRST I MÅL. Rune Aasberg og Simen Løvgren i Class 40-en SOLO var den aller første båten som kom inn til Strömstad i morges. Klokka viste 06:07, hvilket betyr at de legge ut igjen kl 10:07. Forspranget de hadde i mål var imidlertid ikke stort nok til å toppe resultatlisten.

Det gjør derimot Ludvig Daae og Einar Stenersen Plathe i ILLE MORO – en Bavaria 42 Match – som kom i mål som båt nummer to, og med det leder de både klassen og på over all-listen.

JEVNT. I den mellomste klassen har Svein Olav Moe og Tormod Lie i Cayenne 42-en VENNINNA tatt ledelsen, mens Eilert Kamfjord og Mari Sveen i X-332-en BLAAST er best blant de minste båtene. I begge disse klassene er det svært jevnt; det dreier seg kun om differanser på noen få minutter på korrigert tid.

Seilerne beretter til SEILmagasinet om en flott nattseilas mellom Brofjordens Angöring syd for Smögen og nordover til Strömstad. Det har vært klar stjernehimmel og en lett til laber nordlig bris.

TIL JOMFRULAND. Etter pitstop setter båtene nå kurs for Jomfruland, hvoretter de skal returnere til mål på Skjæløy etter å ha seilt vest av Færder.

Følg Seapilot 2Star her.