Følg Færder’n på mobilen

I år kan følge med på nyhetene fra Færder’n på m.seilas.no. Du kan også sende mms-bilder til 2077 og vinne premie.

Publisert

Fredag 12. juni går starten på årets Færderseilas, og Seilas legger ut bilder, artikler og videosnutter på seilas.no fortløpende.  Du kan følge med på Færderseilasen fra time til time på nett og mobiltelefon. Vi starter dekningen i god tid før starten, med opplysninger om strøm og vær og vind, og tips til strategi og veivalg. Om du sitter hjemme, eller har nettdekning om bord kan du lese om utviklingen i vinden, om hvilke båter som leder, og om annet som skjer underveis.

MMS-konkurranse

Du kan også bidra med dine bilder fra din mobiltelefon ved å sende mms til 2077 med kodeord Seilas. Temaet for årets konkurranse er ”seilglede”. De beste bildene blir stilt ut i målområdet i Horten. Vinnerbildet premieres med et Canonkamera.

Vis de hjemme at du ikke sover under årets Færderseilas, og send inn bilder fra din båt og ditt mannskap til 2077 med kodeord Seilas.

Også for iPhone

Seilas har laget vår nye webtjeneste i to versjoner, en for vanlige telefoner og en for iPhone som har høyere oppløsning. Sidene vil bestå av de 20 siste sakene. Du kan også få se de mest leste sakene i den siste tiden.

For å se seilas.no på mobilen må du ha nettilgang. Gå på nett via mobilen og skriv inn adressen m.seilas.no. Du kan lagre adressen som bokmerke.

Havnetjeneste

Forlaget bak Båtliv og Seilas har også utviklet en genial havnetjeneste. Også den er på wap. Skriv m.havna.com. Her kan du søke frem havne informasjon for de største havnene landet rundt.

Powered by Labrador CMS