Færderseilasen 2015

Foran og bak i feltet
Foran og bak i feltet

Foran og bak i feltet

SEILmagasinet dekker Færderseilasen fra start til mål.

Publisert Sist oppdatert

Fredag 12. juni kl 14.10 krysser de første båtene startlinjen og går det slik yr.no vil, blir det en start i «slow motion». 2 m/sek fra sørsørøst lyder de siste vindpilene fra den kanten på, og det er de minste turbåtene som åpner ballet.

FINE FORHOLD. Utover dagen skal vinden øke og sola skinne, og slikt vil de kunne bli fine bilder av. SEILmagasinets reportasjebåt vil følge feltet tett. Som vi har gjort så mange ganger før, vil SEILmagasinet følge regattaen fra start til mål.

Vi er på vannet med fotoapparat, videokameraer, iPhoner, mobiloppkobling mot nettet, et skarpt blikk og kjappe kommentarer for å forsøke å formidle hva som skjer der ute på sjøen mellom Oslo og Færder.

EGEN NETTSIDE. Inntrykkene bringer vi videre på Færderseilasens nettside, der du også finner deltagerliste, startliste, resultatliste og instagrambilder (#færdern15), foruten nyheter, bilder og filminnslag.

#FÆRDERN15. Alle som deltar eller følger Færderseilasen er oppfordret til å ta bilder og poste dem med hashtag #færdern15 på Instagram. Med flere tusen reportere der ute vil det kunne bli en fantastisk samling av Færderseilas-inntrykk.

Ta bilder og del dem!