Formannsbrev til Ellison og Bertarelli

I et åpent brev kommer formennene i foreningene som tidligere enten har satt opp, eller vunnet America´s Cup, med sterke anbefalinger til de to som nå skal avgjøre America´s Cups fremtid.

Publisert

Dette er et åpent brev til Société Nautique de Geneve og Golden Gate Yacht Club fra foreningene som enten opprettet America´s Cup, Royal Yacht Squadron, tidligere vinnere av pokalen, New York Yacht Club, Royal Perth Yach Club, San Diego Yacht Club og Royal New Zealand Yacht Squadron:

Vi skriver til dere for å oppmuntre til forhandlinger mot en rettferdig multi-challenger regatta for de 33. seilaser om America´s Cup.

Vi tror at en slik regatta, og ikke en "Deed of Gift" match, er i seilsportens beste interesse og til det beste for dem som er engasjert i America´s Cup og som har investert tid og ressurser for å gjøre seilasene til en sann internasjonal regatta av beste merke. Vi håper at både utforder og forsvarer vil arbeide sammen for å komme ut av uoverenstemmelsene og frem til en regatta til det beste for sporten og for America´s Cup.

  The Lord Iliffe, Commodore Royal Yacht Squadron

  David K. Elwell Jr., Commodore New York Yacht Club

  Mark Fitzhardinge, Commodore Royal Perth Yacht Club

  R. Andrew La Dow, Commodore San Diego Yacht Club

  Scott Colebrook, Commodore Royal New Zealand Yacht Squadron

Powered by Labrador CMS