Fornøyde med 7. plassen

Medaljefinalen i EM for Ynglinger ble avlyst idag på grunn av kraftig vind. Dermed beholdt Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed 7. plassen. - Det er vi fornøyde med, sier Siren.

Publisert

Uten disken i første eller havariet i den siste seilasen hadde de norske jentene vært med i medaljekampen i EM for Ynginger som ble avsluttet idag. - Vi er nå mye bedre samkjørt enn tidligere og det er færre overraskelser ombord, sier Siren Sundby. - Bortsett fra i en seilas er jeg godt fornøyd med seilingen, sier hun. - Nå er seilsesongen slutt her hjemme og jeg gleder meg til å trene videre. Først skal laget delta i en fire dagers samling i Danmark i midten av oktober, før de reiser over til Miami for tre ukers seiling både i november og desember. Den tredje økten i USA blir fra rett over nyttår til VM og den siste OL kvalifiseringen er avsluttet i midten av februar. Neste års EM går i april i Masnou i Spania.

EM gullet gikk til de russiske jentene Ekaterina SKUDINA, Diana KRUTZKIKH og Natalia IVANOVA. Sølv til  Mandy MULDER, Brechte VAN DER WERF og Marje KAMPEN (NED)  mens OL vinneren fra Athen i 470 Sofia BEKATORU tok bronsen sammen med Sofia PAPADOPOULOU og Christina CHARAMOUNTANI (GRE).

Powered by Labrador CMS