Færderseilasen integrert i Baltic IRC Cup
Færderseilasen integrert i Baltic IRC Cup

Færderseilasen integrert i Baltic IRC Cup

Hanseboot står bak en ny serie for Nordeuropas IRC flåte. Blant de ti tellende regattaer er Færderseilasen

Publisert

Etter initiativ fra German offshore Owners Association i samarbeide med Kerteminde Seijlklub får nordeuropas IRC flåte et spennende regattatilbud til sommeren. Hanseboot IRC Baltic Open teller disse regattaen i 2010:

BBC – Big Boat Challenge 21.05

Pantaenius Rund Skagen 24.05

Fyn Rundt 04.06

Færderseilasen 11.06

Baltic Sea Challenge 25.06

Hanseboot Offshore Open/Rund Bornholm 05.07

Eurocard Gotland Rundt 07.07

Gothenburg Offshore Race 13.08

Baltic Offshore Week Hanko 26.08

Flensburger Fördewoche 13.09

Regattaen får dermed fotfeste både i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Valget av regattaer er basert på en vektlegging av eksisterende regattaer i Baltikum, Skandinavia og Nordsjøområdet. Målet med serien er å promotere regattaseiling i disse områdene og oppmuntre dem til å delta også i nabolandene. Derfor vil de to beste resultatene for hver båt telle, med ekstrapoeng til mannskaper som deltar i minst to land. 

- De neste Admiral’s Cup silaser i England er planlagt til 2011,” sier Volker Andreae, leder for German offshore Owners Association.  - Derfor trenger alle fremtidige deltake å skjerpe seg gjennom internasjonal eksponering. For dette er Hanseboot IRC Baltic Open en optimal platform. sier han. Per Weiskvist, eier av J/V 41 R «Visione 3» fra Kerteminde Seijlklub er enig: - Det vi bli en flott serie på et høyt nordeuropeisk nivå. I

Powered by Labrador CMS