Fremdeles billetter til LodeStars sportkonsert

Folk har tydeligvis ikke helt vent seg til tanken at det arrangeres konsert for seilere. Derfor er det fremdeles billetter å kjøpt til konserten 19. mai på «Spikerboks», Nydalsveien 15-17.

Publisert

Møt gamle og nye idrettstjerner!

De kjente seilerne Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt støtter seilerkompisene ved å stille opp som konfranserer.

Petter og Eivind stiller i kaninkostyme hvis det kommer mer enn 400 gjester.

- Konseptet er å samle flest mulige til en ny type "minglefest" der musikere, sportsutøvere, sponsorer, venner og ulike generasjoner møtes i en skjønn forening. LodeStar satser mot OL 2012 og trenger hjelpe fra alle til å nå dette målet finansiellt men også i forhold til å forbedre resultatene mot kvalifisering til OL, sier lagets hjelpende ånd, Petrus Eide.

- Som manager for laget så jobber vi intenst med å finne frem til sponsorer men samtidig kommunisere med seil-Norge på våre aktiviteter og fremskritt. Sportskonserten er en fin måte for LodeStar og dets management til å ta en pust i bakken for å møte venner og bekjente samtidig som vårt budskap er at vi skal vinne en OL-medalje kommenterer Petrus Eide

Dette er en pilot for LodeStar og det er planlagt to konserter hvert år frem mot OL 2012 hvis de nå lykkes med denne første. I denne første konserten så har Gaute Ormåsen med sitt backing band "Hitparede" stillt opp sportslig for å støtte LodeStar. De vil levere en forrykende konsert som starter med alle Gautes hits og deretter beveger de seg over tilcoverlåter fra de siste fire  tiår. De som har opplevd dette konseptet skryter enormt av det så det lover bra.

Før konserten starter vil Andre Jerman varme opp publikum. Han er en av Norges beste stand-up komikere og er å se på "Latter" i Oslo hele sommeren sammen med bla Lisa Tønne.

LodeStar har også lagt inn en hel del overraskelser som ikke kan nevnes nå da dette rett og slett må oppleves gjennom en deltakelse.

Ring Billettservice på 815 33133 eller se på deres nettsider

www.billetservice.no

Powered by Labrador CMS