Test fra arkivet: Grand Soleil 37

Full fart. Grand Soleil 37 var en usedvanlig lettdreven båt som burde gi sine fremtidige eiere mange gode seilopplevelser.
Full fart. Grand Soleil 37 var en usedvanlig lettdreven båt som burde gi sine fremtidige eiere mange gode seilopplevelser.

Lettdreven italiener

Når du kan sende roret i borde med et enkelt rykk i rattet, er det grunn til å bli imponert – og kanskje få litt prestasjonsangst for hvordan du skal finstyre deg gjennom bygene med dette finslepne maskineriet. Grand Soleil 37 er en gjennomført båt som gir mye seilglede.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 15 år tilbake og funnet en omtale av Hanse 400. Testen ble skrevet og utført av Jon Amtrup & Andreas Holo og ble publisert i Seilmagasinet 5-2005. Grand Soleil solgte godt på det norske markedet på den tiden med modellene på 37, 40 og 43 fot laget over samme lest. De bet også godt fra seg på regattabanen.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager. Videre vil den havne i vårt enorme digitale testarkiv.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER