Idag var det Samdals tur

Elin Samdal har  ikke gitt opp OL plassen. Idag  imponerte hun med topplasseringer i Kiel.

Publisert

Med plasseringene 5, 5 og 2 klatret Elin Samdal til 7. plass i Laser Radial. Foran seg har hun nå OL seilerne fra Kina, Finland, Frankrike, USA, Mexico og Bulgaria, mens den hardeste norske konkurrenten Cathrine Gjerpen er på 13. plass med 16. 9 og 6. plass i dagens seilaser. 11 poeng skiller de to norske seilerne.

Også 49er seilerne holder koken etter dagens seilaser. Med 1. plass,  12, 8 og 10 holder Christopher Gundersen og Frode Bovim seg stadig blant  de ti beste. Marcus Baur og verdensmeterne Nathan Outterigde og Be Austin er blandt de mange gode seilerne som ligger bat nordmennene etter syv seilaser.

Jannicke Stålstrøm ligger på 11 plass i RS:X med hele fem polske jenter foran seg på listen. Nasjonsmessig er Hortensjenta på 5. plass.

Jostein Stordahl pendler rundt 8 plassen i hver seilas og det er også sammenlagtplasseringen hans etter fem seilaser. Her leder FRA foran GER, NED, DEN og GBR mens Stordahl er på sjette plass nasjonsmessig.

Kristian Ruth hadde 12, 6 og 4. plass i dagens seilaser i Lasaerklassen og ligger med det på 18 plass sammenlagt. Her seiles det i flere puljer og Rut har bare 10 poeng opp til NED på 11. plass. Andrew Murdoch NZL leder for Tom Slingsby AUS og Gustavo Lima POR.

Peer Moberg hadde en bra dag på jobben og med 3. og 7. plass i Finnjolla er han ni sammenlagt med kort vei oppover på resultatlisten.

Det blåste 6/7 m/sek i dagens seilaser pg seilarne hadde topp forhold på Kielerfjorden.

Powered by Labrador CMS