Informasjonsmøte om seilforbundets storbåtprosjekt

NorSteam-prosjektet går inn i sin andre sesong med Kong Haralds tidligere Fram XV. Intefesserte seilere mellom 17 og 25 år inviteres til informasjonsmøte 28. februar.

Publisert

Lørdag 28.februar vil det bli avholdt informasjonsmøte om NORsteam prosjektet i NSF kontorer på Ullevål Stadion kl 12.00

 

NORsteam prosjektet tar sikte på å bygge en satsningsmodell for storbåtseiling etter samme modell som NSF’s OL-satsning, slik at man etablerer parallelle karriereveier for storbåt og jolle, hvor unge seilere kan gå over i spesialiserte oppgaver på store båter.

Det har vært gledelig mange som har meldt sin interesse for prosjektet, men det er fortsatt ledige plasser og siste mulighet for å være med utgår i februar. Det vil derfor også bli satt av tid til intervjuer av de som møter opp og vil være med på prosjektet.

Ting som vil bli informert om er blant annet:

Prosjektets visjon, organisasjon og varighet

Opplæringsplan

Base for båten

Treningsplan

Regattaplan

Antall deltakere

Kvalifikasjonskrav

Egenandel

Prosjektleder Bjørn Lofterød og hans høyre hånd Per Christian Bordal vil sammen med generalsekretær Espen Guttormsen forsøke å gi den informasjonen man måtte trenge for å ta stilling til om dette er noe man ønsker å være med på.

Hvis du er mellom 17 og 25 år, og virkelig motivert for å lære mer om storbåtseiling, så håper vi å se deg lørdag 28. februar. Skulle du i mellomtiden lurer på om dette er noe for deg så ta kontakt med:

Bjørn Lofterød – [email protected]

Per Christian Bordal - [email protected]

    

 

 

Powered by Labrador CMS