Søk i arkivet

Piseleier i regi av Ran SeilforeningGlade pinse-seilere lærte mye

60 seilere smilte bredt etter en super treningshelg i Regi av Ran Seilforening.

– Det var mye god stemning å kjenne på i Ran Seilforening denne pinsen.
Pinseleiren ble nok en gang en suksess både for arrangørene, gjestene, trenerne og ikke minst for de 60 seilerne som deltok her på Vestlandet, forteller Sissel Bertelsen til SEILmagasinet.

Hun fortsetter:

KNALLBRA TRENERE. – Det var varierende vær og vindforhold og vi hadde en knallbra trenerstab med Bård Birkeland i spissen. De gjorde sitt til at det ble en super treningshelg. De unge seilerne var det grunn til å være stolt av. Godt samhold og mange blide ansikter var det å se hele tiden. Alle gjorde sitt til at arrangementet gikk på skinner.

FOR OPPADGÅENDE. I Ran Seilforening er de glade for at den tradisjonsrike seilforeningen er for oppadgående igjen og markerer seg i seiler-Norge. Det nye, flotte anlegget de har fått inspirerer formodentlig.

– Ja, det var mange eldre medlemmer som utttrykte at de var glade for all aktiviteten som utspant seg i pinsen, sier Bertelsen.

– Vi fikk også mange gode tilbakemelødinger fra de tilreisende, sier hun.

STARTER: Mange starter i løpet av pinsen ble det. [SEILfoto: Sissel Bertelsen] Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen