Søk i arkivet

Se prøveseilingen med VOR-båtenBli med på CAMPER-tur

Camper Team New Zealand er i full gang med prøveseiling av den første utgaven av de nye Volvo Ocean Race-båtene. Nå kan du se tre minutter av seilturen.

CAMPER-teamet seilte fra Tauranga  på nordspissen av New Zealand til Gisborn, og rapportene fra turen viser at  laget er godt fornøyd med å være i gang for fullt.

– Vi fikk en seilas under forhold som er veldig lik noe av det vi kommer til å møte under den virkelige regattaen. Nå går vi gjennom båten fra topp til tå for å sjekke at alt er som det skal, sier skipper Chris Nicholson.

Nicholson var vaktkaptein på PUMA under forrige Volvo Ocean Race, men ble skadd i kneet og måtte stå over flere etapper.

CAMPER-teamet brukte også turen til å teste ut noe av klærne de skal bruke under regattaen. Camper Team New Zealand er sponset av Musto.

Båtens mediecrew, Hamish Hooper, rapporterer om vekslende vind fra 10 til 40 knop, regnbyger og kjølige forhold om bord.

GODT UTSTYRT: Musto er leverandør til flere av  VOR-teamene. Her er Camperkolleksjonen. [SEILfoto: Camper/Volco Ocean Race].

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen