Norgesmesterskap 2016

TEAM BLOW.NO: I sin første sesong i Express har Petter Mørland Pedersen, Christian Løken, Joachim Nærø og Harald Blom Bakke vunnet det meste i år – blant annet NM.
SEILSPORTSLIGAEN: Petter Mørland Pedersen har også vært svært aktiv i seilsportsligaen i 2016 for Arendals Seilforening, og han deltok også i Sailing Champions League på Sardinia.
H-BÅT-NM: I H-båt ble det bronse til Christian Løken, Petter Mørland Pedersen og Joachim Nærø (t.h.). Lars Nilssen, Atle Dreng og Jørn Winters (i midten) ble mestere mens Ketil Rivå og Truls og Simen Rognerud tok sølv.
29ER: Jostein Aker og Jacob Undrum vant NM i 29er foran Emilie B. Dahl Andersen, ogMaren Edland (t.h) og Pia B. Dahl Andersen og Nora Edland.
MESTERNES MESTER: Jubelen var enorm da det gikk opp for Øyvind Peder Jahre, Sivert Denneche, Marius Falch Orvin og Stian Briseid at de hadde slått laget til Kristoffer Spone på målstreken og vunnet kongepokalen under mesternes mester.
SEILSPORTSLIGAEN: Den første offisielle sesongen med Seilsportsligaen ble gjennomført i 2016. Ligaen er blitt tatt vel i mot, men Norges Seilforbund ønsker seg flere unge seilere som deltagere. Korte baner, mange seilaser, J/70 og tracking er ...
NM-KONGEN: Ingen matcher nylig avdøde Birger «Bigga» Jansen når det gjelder NM-medaljer. Hele 47 har han vunnet fra den første i 1971 og til den siste som han vant i høst.

Full pott til Petter Mørland Pedersen

Ingen kunne matche Petter Mørland Pedersen i årets NM. Han deltok i fem NM – og vant fem medaljer. Her har du den store NM-oversikten!

Publisert Sist oppdatert

To gull og tre bronse, det ble medalje-beholdningen til Arendal-seileren Petter Mørland Pedersen etter årets NM-sesong. Ingen andre seilere var i år i nærheten av en slik samling, selv om det i 2016 var en rekke seilere som ikke bare vant én, men både to og tre NM-medaljer.

De to gullmedaljene kom i Express og i ORCi, der Petter Mørland Pedersen var en del av det seirende laget til Christen With. Bronsemedaljene vant han i BB11, H-båt og i match-seiling.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER