Inviterer til brettrenerkurs
Inviterer til brettrenerkurs

Inviterer til brettrenerkurs

KNS og Norsk Brettseilerklubb inviterer til Trener 1 kurs tilrettelagt for brettrenere.

PublisertAlle interesserte fra hele landet inviteres til Trener 1 kurs tilrettelagt for brettseiling i regi av KNS og NBK. Kurset er for alle som har interesse av å lære det grunnleggende for å kunne gjøre en innsats i lokal forening eller klubb som foreldre, tillitsvalgte eller aktive seilere som ønsker å kunne involvere seg i trenerrollen med fokus på brettseiling.

Datoene for kurset er 5. og 6. mars og stedet er KNS lokaler i Huk Aveny 1 på Bygdøy i Oslo.

Utover det som følger av trener 1 kurset har NBK arbeidet med å utvikle oppdatert materiell knyttet til trenerrollen i forhold til utviklingsstigen som blir en viktig del av kurset. Det vil under kurset også bli presentert konkrete eksempler på hvordan bygge opp et bra organisert treningsmiljø for barn og ungdom innen brett, hvor ’case’ fra arbeid i blant annet fra KNS og Asker vil bli gjennomgått. Disse to foreningene har idag hver ca. 75 aktive juniorseilere mellom 10 og 15 år på brett. Det vil også bli gjennomført en nærmere presentasjon av den internasjonale entype juniorklassen for brett BIC 293.

Kursavgift Kr 350,-

Kontaktpersoner 
Iens Ludvig Høst e-mail: [email protected]
 Mob: 930 251 72

Thomas Føyen e-mail: [email protected]
 Mob: 952 455 99

Tidsplan • Lørdag 5. mars: 10:00 til 17:00 • Søndag 6. mars: 10:00 til 15:00 Enkel lunsj og drikkevarer blir servert begge dager Ingen krav til forkunnskaper.

Påmelding innen 15. Februar

Powered by Labrador CMS