Jesper Bank trener norske seilere

Elvstrøm Sails treningssamling ”4 Racing by Elvstrøm Sails” i Son førstkommende weekend får hjelp av tidligere Olympisk mester og America´s Cup seiler Jesper Bank.

Publisert

Rundt 30 båter er ventet og foruten egne krefter vil også Kevin Sproul (Elvstrøm Sails UK) og Tommy ”Luringen” Bergman dele av sine kunnskaper både til lands og vanns.

Fjorårets samling var meget vellykket og med forsterket trenerstab samt debrifing med levende bilder, tror vi definitivt vi kan bidra til å øke seilgleden og gi deltagerne et forsprang på konkurrentene før seilsesongen setter i gang for fullt, forteller Espen Kamperhaug i Elvstrøm Sails Norge AS.

PROGRAM

Fredag 7. mai: Båter og deltagere ønskes velkommen utover ettermiddagen/kvelden og kl. 2000 byr Elvstrøm Sails på fiskesuppe til forhåndspåmeldte i ”Hollendersalen”.

Lørdag 9. mai: Vi starter kl. 1000 med brifing på land. Deretter kjører vi treningsøkter med variert innhold frem til ca. kl. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv om bord i båtene. Kl. 1700 blir det debrifing i ”Hollendersalen” og dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930.

Søndag 10. mai: Vi starter opp igjen kl. 1100 med kort brifing på brygga og fortsetter trening på vannet. Dagen avsluttes med 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.

KONTAKTINFO

Elvstrøm Sails Norge AS

Jarlsø – 3124 Tønsberg

T: 3341 4141 – F: 3341 4142 

[email protected]

www.elvstromsails.no

Powered by Labrador CMS