SEILmagasinets julegavetips nr 1 - inneholder kjøpslenke

Ny jul, nye julegavemuligheter

Brått var senhøsten her - og like brått raser nedtellingen videre mot jul. Gaver må finnes!

Publisert Sist oppdatert

Men som vi vet har jo båtfolk og båtfamilier flest alltid behov for et eller annet, så om hjernen står stille i båtbutikken kan du ta en kikk på våre forslag først. Her er alt fra små, rimelige gaver og helt til storinvesteringen som vil angå og forhåpentligvis glede alle som bruker båten. Nye tips publiseres daglig helt frem til julaften.

En riktig god jul til alle!

Vi begynner med smått og stort til byssa.
Her er en oppladbar kaffemaskin!

Skribenten har dyp skepsis til 12V kaffetraktere etter å ha smakt noen forferdelige, lunkne og sure brygg. 

Ikke dermed sagt at alle slike er håpløse, men erfaringene er ikke gode. En versjon for kapsler kan nok fungere bedre - og så finnes det produsenter som tenker utenfor boksen: Denne Raze-modellen for Nespresso-kapsler er oppladbar og batteriet holder til tre kopper. Ikke noe for de store anledningene, men kanskje helt det rette for mange andre formål. Leverandøren garanterer at maskinen leverer korrekt temperatur og godt nok trykk for å lage en fullverdig kaffekopp. Prisen er rundt tusenlappen hos Thansen. 

Ellers har også Amazon et stort utvalg av små kaffemaskiner som kan egne om bord. 

Se utvalg av nespressomaskiner hos Amazon her

Affiliate

Denne saken er skrevet som innhold av SEILmagasinets redaksjon. Kommersielle lenker i artikkelen henviser til aktører som betaler for eventuelt salg gjennom artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid, gjennom affiliate-lenker. Redaksjonens oppdragsgiver er leserne, og vi følger Vær-Varsom-Plakaten og Redaktørplakaten.