REDUSERT: Det blir ingen Storbåtmesse, men vanlig drift i Leangbukta.

Avlyser, men holder butikken åpen

Storbåtmessen i Leangbukta Maritime Senter blir avlyst, men låser ikke døra.

Publisert Sist oppdatert

Faren for koronasmitte setter en stopper for store arrangementer. Tirsdag 10. mars ble det kjent at Sjøen for alle på Lillestrøm blir avlyst. I dag avlyser Storbåtmessen i Leangbukta også, men ikke helt.

– Vi har permanente utstillinger - åpne hele året - og vi vil nå også gjøre tiltak for å begrense antallet samtidig besøkende» sier Harald Korn, leder for senterforeningen i Leangbukta. De holder senteret åpnet som vanlig som realiteten betyr litt kortere åpningstider enn det som var tenkt. Det er også stengt på søndag.

Pressemelding fra Leangbukta Maritime Senter

I tråd med generelle råd fra Folkehelseinstituttet, velger Leangbukta Maritime Senter å avlyse messearrangementet. I praksis betyr dette at det ikke lenger tilbys matservering i lokalene og at båtbutikkene går tilbake til vanlige åpningstider.

Som en del av løpende tiltak for å hindre smitte, har man nå plassert ut Antibac dispensere og informasjonsplakater. Kunder og andre besøkende oppfordres også til å holde avstand til hverandre og man vil om nødvendig begrense antallet samtidig besøkende i lokalene.

Samtidig ber senteret alle kunder om å følge anbefalingene fra myndighetene – blant annet å vaske hendene nøye med såpe og vann, unngå å berøre ansiktet og bli hjemme i tilfelle sykdom og forkjølelseslignende symptomer.

ASKER: Det blir redusert aktivitet i Leangbukta under messeperioden.