Kuling og regn i Kragerø

Styggværet satte inn på Trebåtmesterskapets andre dag. For BB11 var dagens seilaser, 5. og 6. i mesterskapet, mens Terner og Kogger startet sine mesterskap i dag.

Publisert

Frisk bris til liten kuling og tett regn møtte delgtakerne i Kraerø Seilforenings trebåtmesterskap idag. Vinden som startet fra øst ga fin seiling i Kragerøfjorden, selv om det ble i friskeste laget for mange.

I BB11 klassen viste far og sønn Pettersen, Jørn og Eivind B at det skal bli vanskelig å ta fra dem sitt tredje mesterskap på rad. Idag var Brevikseilerne suveréne og dro klart fra Runar Borge og Kjell Klevjer Aas som ledet etter gårsdagen. Bjørn Nilsen og M Orten Th. Ziimarseth seilte seg opp fra 9. plasen første dag og ligger nå på bronseplassen foran de svenske IOD mestrene Urban og Rikard Ristorp.

Resultater etter seks seilaser:

1. Jørn og Eivind B Pettersen 7 p

2. Runar Borge og Kjell Klevjer Aas 13 p

3. Bjørn Nilsen og Morten Th Ziimarseth 18 p

4. Urban og Rikard Ristorp 19 p

5. Grethe Halvorsen og Trons Jørgensen 28 p

6. Harald Nilsen og Tor Lønnerød 34 p

Mesterskapet avsluttes med en seilas søndag.

I Terneklassen leder Roger Karsel og Trine Vik med 6 p foran Bjørn Hestangen og Hanne Kristensen som har 8 og Odd Truls og Jesper Jørgensen med 15 p.

Koggense som ghar sitt klassemesterskap ledes av Øyvind og Hanne Ingebretsen somvant begge dagens seilaser. På 2. plass ligger Jens Egil Ellefsen, Erland Terjesen og Jan Borgar Halvorsen, mens Tore Amundsen og Øyvind Naper ligger på 3. plass, begge med 7 poeng.

Powered by Labrador CMS