Ungdom-VM i Laser 4.7

MANGE DELTAGERE: Hele 384 seilere deltar i ungdommens Laser 4.7-VM i Kiel. Tobias Bakke ligger lengst i le i et av sine startfelt.

Uffe Tomasgaard med i toppen

Som Caroline Rosmo var det i Laser Radial, er Uffe Tomasgaard med og kjemper i toppen i Laser 4.7-VM for ungdommer.

Publisert Sist oppdatert

Unge Uffe Tomasgaard fra Drøbaksund Seilforening gjør det for tiden meget skarpt under ungdom-VM i Laser 4.7, som går i Kiel. Etter 5 seilaser ligger han på 8. plass, blant annet etter å ha vunnet sitt heat i 4. seilas. Tre seilere har skilt seg ut så langt, men bak dem er det meget jevn. Tomasgaard har samme poengsumm som nummer 6 og 7, og 6 poeng opp til 4. plassen.

Langt hopp

Bak Tomasgaard er det et langt hopp ned til de øvrige norske seilerne. Fredrik Andresen fra Bundefjorden ligger på 85. plass blant de 256 seilerne som utgjør gutteklassen. Et black flag i dagens siste seilas har så langt ødelagt et vesentlig bedre resultat for ham, fordi det gir ham en tellende 41. plass. Men 6. plass i 2. seilas var oppløftende.

Det samme er tilfellet med Knut A. Bugge fra Drøbaksund på 98. plass. 8. plass i 3. seilas kan han glede seg over, men et black flag i siste seilas i dag trakk ham et stykke ned på listen.

De øvrige norske seilerne har plassert seg slik:

114. Tobias Bakke, Bundefjorden

133. Olav Bakke, Moss

138 Olai Hagland, Stavanger

164. Andreas Hjellestad Hella, Hjellestad

187. Thomas Johan Frigstad, Lillesand

Tre jenter blant 126

Tre norske jenter deltar blant de 126 som utgjør jenteklassen. Der er Martine B. Thuen fra KNS best av dem på 67. plass, Inger Margrethe Vabø fra Ran er nummer 86 og Ingrid Skjønborg, Bundefjorden nummer 92.