Line Flem Høsts dag i EM

Line gjorde alt riktig i begge gårsdagens seilaser.

Publisert Sist oppdatert

Norge har fått god bredde i toppen i Laserklassene. Feiler den ene lyktes det for den andre. Og igår var det Line Flem Høsts tur. Hun gjorde alt riktig fra start til mål i begge seilaser. Med serien 2 og 3 var hun dagens desiderte vinner, og ligger nå 19 sammenlagt, skriver Jan Steven Johannessen i sin rapport fra EM i Aarhus. 

Dagen startet startet med lite vind, og det ble gjennomført en lettvindsseilas før vinden døde helt. Etter noen timer med venting, fikk arrangøren gjennomført en ny seilas i lett/mellom vind. 


Mens Line hadde dagen, hadde Marthe sin dårligste dag på vannet. Med 10. og 33. plass falt ned til 7. plass sammenlaght. Tiril Bue hadde et godt første race, 4, men fikk det ikke til i siste, 36, og ligger nå 35.


På guttebanen var det stang ut for alle utenom Herman Tomasgaard som med 14. og 20 seilte seg opp til 19. Sammenlagt. Kristian Ruth og Mathias Mollatt faller på listene med disk og tyvstart, i tillegg til en 22. og 15. plass. Henrik Begby hadde ikke dagen og endte på 45. og 34.

Finaleseilasene fortsetter idag og imorgen.