Stor fleksibilitet fra Simrad

Litt mer av det aller nødvendigste
Litt mer av det aller nødvendigste

Litt mer av det aller nødvendigste

Simrad er i ferd med å sette sammen en komplett ny serie med navigasjonsprodukter for enhver båtbruker som ønsker seg litt mer enn det aller nødvendigste.

Publisert

Simrad NSO er basert på den samme teknologien som i NSE-serien, som firmaet introduserte for et år siden.

Noe forenklet kan man si at NSO er black-box-utgaven. Både hastighet, ytelse og enkelhet er lik NSE, og de to seriene kan kombineres. På NSO kan man ha to radarer tilkoblet og vist samtidig på samme skjerm, to HD-radarer eller to bredbåndsradarer.

Et standard NSO-system består av en OP40 betjeningsenhet, NSO-prosessor og en monitor. Her kan man velge mellom 10, 15 eller 19 tommer. Eventuelt kan man bygge ut med ekstra monitor eller en NSE-skjerm, 8 eller 12”.

LOGISK DESIGN. Betjeningsenheten OP40 sies å være utviklet i tett samarbeid med profesjonelle båtførere, hvilket man nesten kan se på det logiske og funksjonelle designet.

Alle de beste detaljene fra NSE er inkludert i OP40; Det spesielle betjeningshjulet og knappene, direktevalg til hovedfunksjoner, alfanumeriske taster for enkelt å lage navn på veipunkter og merker. Alle knapper er klart og tydelig merket.

OP40 kan betjene alle Simrads tilleggsprodukter du har tilkoblet, enten det er bredbåndsradar, HD-radar, bredbåndsekkolodd, StructureScan-sonar, AIS, autopilot AP24/28, SonicHub underholdning eller C-Zone digital teknologi for kontroll av lys, vindusviskere, pumper med mer.

I ALLE PRISKLASSER. Sammen med NSO-prosessoren får man også en SD kartleser-enhet som kan monteres separat med enkel tilgang til kartbrikke. Prosessoren har to utganger til monitorer, NMEA både for 0183 og 2000, ethernet og USB. Skjermoppløsning kan konfigureres til absolutt beste kvalitet; XGA eller SXGA.

Ifølge produsenten skal utstyret finnes i alle prisklasser, alle størrelser og alle løsninger, for at man selv skal kunne velge det som passer egne behov.