TEST: Mer praktisk «Rett i koppen»

I sjøen er det praktisk med frysetørket mat. Vi har testet Toros nye innpakning som tar minimalt med plass, og kan serveres rett fra embalasjen. 

Publisert Sist oppdatert

Jeg er alltid bekymret for å gå tom for mat på seiltur, så frysetørket mat er godt å ha i reserve. Toro lager rett i koppen, små mellomretter som er kjekt til nattseilas eller som en kjapp lunsj. Til nå har du fått dette i plassbesparende pose, eller i et praktisk beger. Dette plastbegeret tar mye plass og gir mye avfall. I sommer oppdaget jeg en ny mer praktisk emballasje merket «Klem, varm, nyt». Innholdet er i en sammenklemt pappboks som du klemmer åpen, og kan spise retten rett fra emballasjen. Nyheten skal være tilgjengelig i fire smaker, men vi fant bare Lasagne-pasta og Carbonara i butikken da vi hadde innkjøp før seilturen i sommer. Du skal også kunne få tak i Tandoori og Mac’n Chesse. Vi likte smakene, og anbefaler produktet til et enkelt måltid underveis. Vi kokte opp vannet i sjøen, og sølte litt kokende vann i byssa når vi både filmet og tilbredte maten på en gang. Et tips er å koke opp vann før avreise og helle det på termos, for å gjøre tilberedingen enda kjappere. Kjekt under en shorthanded regatta. Rettene koster rundt 30 kroner på Oda.no. 

FORNØYD: Astri likte smaken på Toros «Rett i koppen».