Melges 37

Melges IC37
Melges IC37

Ny entyperacer fra Melges

Harry Melges har valgt tunge partnere når han introduserer ny 37 foter for markedet.

Publisert Sist oppdatert

Melges Performance Sailboats legger stadig til nye båter under merkenavnet sitt. Det siste er Melges IC37, en 37-fot moderne baneracer. Båten som er strengt entype skal gi eierne topp konkurranse og morsom seiling på de mest kjente seilsportsstedene i USA, og etter hvert trolig i Europa.

Melges IC37
Melges IC37

Melges har fått med seg New York Yacht Club (NYYC), Mills Design, Westerly Marine og North Sails, alle tunge aktører i regattamiljøet. Melges IC37 er tegnet for masseproduksjon og skal i tillegg til å opptre som entypeklasse også kunne være konkurransedyktig i IRC/ORC med opsjon for ulike interiørløsninger.

 

 

 

 

 

Melges IC37
Melges IC37

De første 20 båtene skal leveres til New York Yacht Club. Produksjonen skal foregå hos Westerly Marine i Santa Ana i Calfornia og de første båtene er allerede i produksjon. Melges Performance Sailboats vil utvikle og lede klasseklubben, stå for terminlisten, lage klasseregler og promotere klassen som eksklusiv forhandler. Harry Melges III håper å få med amatører, ungdom og damer selv om klassen nok også vil trekke til seg proffene. 

 

 

 

 

Melges IC37
Melges IC37