Melleby blir med videre

Reserven Eivind Melleby er tilbudt fast plass i Ericsson-laget. Om kona sier ja er han på plass til starten i Cape Town 16. november.

Publisert

Da Eivind Melleby ble tilbudt plass som reserve på den første etappen i Volvo Ocean Race på det nordiske laget Ericsson 3, var det ikke vanskelig for ham å takke ja. Men for familien hjemme kom det hele ganske brått på, og for kona Karianne som er i full jobb med ansvar for ettåringen Wenche, var det kort tid til å planlegge en ny hverdag.

Nå dukker nye utfordringer opp for seilerfamilien Melleby. Eivind har etter flott innsats på den første etappen, ikke uventet fått tilbud om å fortsette med laget. Hans kompetanse som baneseiler matches bare av OL mester Thomas Johanson i laget og deres innsats er viktig for å drive båten maksimalt, også på de kommende etappene. Melleby er tilbake i Oslo torsdag og vi blir ikke overrasket om han allerede i neste uke setter kursen sydover igjen for å rekke starten i Cape Town 15. november.

Mellebys deltakelse i Volvo Ocean Race er viktig i oppbyggingen av forberedelsene for en ny OL satsing i Star, og fru Karianne er kjent for å støtte godt opp om mannens seilerprosjekter. Hun er selv en av landets beste seilere og ga opp en OL satsing i 470 med Siren Sundby for å dyrke familien. Karianne sier nå til Seilas at det naturlig nok er praktiske forhold som må løses og at det er viktig for henne også å kunne være med på noen av anløpene. Julen i Singapore hadde nok vært et godt plaster på såret for seilerenken.

Eivind skal nå gjennom et par forhandlingsrunder før den videre deltakelsen i Volvo Ocean Race endelig er på plass. Vi tipper han lykkes i begge.

Powered by Labrador CMS