SEILSPORTSLIGAEN

VANT: Risør Seilforening debuterte med seier i 2. divisjon.

De nye tok kaka

Moss og Risør Seilforening var nye i hver sin divisjon i år – og begge vant hver sin divisjon i seilsportsligaens første runde.

Publisert Sist oppdatert

Seilerne fra Moss, representert ved Mathias Mollatt, Erlend Rødsten, Karl-Einar Jensen og Espen Tønnesson, forsvarte det favorittstempelet SEILmagasinet ga dem før starten av seilsportsligaen, og vant den første runden i Oslo foran KNS og Brevik Seilforening. Moss rykket opp fra 2. divisjon etter 2016-sesongen med klar margin – og i denne første runden viste de at det ikke var noen tilfeldighet, og satte alle de etablerte lagene på plass.

På KNS-laget seilte Kristoffer Spone, Christen Horn Johannessen, Sigurd Hekk Paulsen og Malin Rørvik Sundelin, mens Brevik-laget som vanlig ble anført av Dag Usterud. Han hadde med seg Oscar og Nils Petter Hovemoen og Ole Martin Lunde Lidal. Det er med andre ord sterke og ikke ukjente navn som utgjorde pallen i 1. divisjon i den første runden.

Resultater og detaljinformasjon.

Risør best i 2. divisjon

I 2. divisjon viste Risør Seilforeningene, som debuterte denne weekenden i seilsportsligaen, alle de andre foreningene hvor skapet skal stå. Tomas og Mads Mathisen, som også hadde med seg Fritz Lundberg og Morten Røisland seilte inn til seier foran Hurum Seilforening og Askøy Seilforening.

I 2. divisjon ble det gjennomført fem flighter under vanskelige forhold i Bjørvika.

På Hurums lag seilte Nils Melsom Kristensen, Maren Helene Sævold og Magnus og Mathias Mannermaa. Askøys lag bestod av Karl Petter Haugen, Stian Soltvedt, Jon Lystrup og Karl Emil Haugen.

Resultater og detaljinformasjon.

Over til Sandefjord

Neste runde i seilsportsligaen går i Sandefjord. Først ut er 2. divisjon 17. og 18. juni. Helgenen etter skal 1-divisjon-seilerne i ilden.