NORSK Seilsportsliga: 1. Divisjon

PARADEMARSJ: Karl-Einar Jensen og laget hans fra Moss kan gjøre seg klar for parademarsj på hjemmebane. Det er kun en teoretisk sjanse for at seieren i årets liga kan glippe.

Parademarsj til seier

Moss Seilforening er klar for parademarsj til seier på hjemmebane. Men bak dem er det så jevnt at seilingen til noen seilforeninger vil være avgjørende om de havner kampen om Champions League-plasser – eller havner i nedrykksstriden.

Publisert Sist oppdatert

Med to seire og en annenplass i de tre første rundene av seilsportsligaen, troner Moss Seilforening i ensom majestet på toppen av 1. divisjon-tabellen. De øvrige foreningene ligger langt bak, og seilingen på hjemmebane vil bli en eneste lang parademarsj for Moss-laget gjennom alle flightene. Det er kun teori som kan ta ifra Karl-Einar Jensen og mannskapet hans seieren i årets seilsportsliga.

Om enn ikke like sikkert bør Åsgårdstrand Seilforening ha gode sjanser til å beholde sølvplassen de nå har – også etter at seilingen i Moss er avsluttet. Jostein Grødem og laget hans har fire poengs ledelse på KNS, og med den stødige seilingen Åsgårdstrand nå har vist igjennom to år med liga-seiling, skal det mye til om de går på en blemme som gjør at de får så mye poeng at annenplassen ryker.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER