Mot topplassering i Bacardi Cup.
Mot topplassering i Bacardi Cup.

Mot topplassering i Bacardi Cup.

Etter en perfekt start sikret Marazzi og Mørland Pedersen en ny god plassering og nå snuser de på pallen

Publisert

Torsdagens race var ganske likt gårsdagen. 10-15 knops vind og sol preget Biscayne Bay. Mørland Pedersen og Marazzi hadde en perfekt start og kom seg ut på den ønskede venstresiden. ”Når første kryssen er over 2 nautiske mil lang er man nødt til å velge en side for så å spille skiftene der. Det klarte vi bra og ledet vår side inn mot toppmerket, men på ett eller annet merkverdig vis kom det noen fra høyresiden og vi rundet 7 på toppen. Nok en god lens stod for tur og vi var nr 3 på bunnmerket. Derfra gikk det litt i stå, og vi gjorde en del grove feil jeg helst ikke vil snakke om. Men vi kom tilbake og ble nr 5. OK” sier Petter Mørland Pedersen.

 

Det har spisset seg til i toppen og det er kun få poeng som skiller de beste. Mørland Pedersen / Marazzi ligger på 6. plass og har kun 6 poeng opp til pallen. Med ett race igjen og 65 båter på startlinjen, kan alt skje. Det ble bevist i dag da Bromby og Liljedahl som har vært 1 og 2 i hvert race så langt, bommet fullstendig og ble 24 i dagens seilas. Gullmedaljen hadde de derfor ganske langt nede i lommen før dagens race, men med dette resultatet og Mendelblatt / Pradas 3 plass i dag er alt åpent.

 

”Det er mange om beinet så det nytter ikke seile taktisk i forhold til andre båter. Det er bare å gi gass, holde den berømte tunga rett i munnen og seile et bra race i morgen”, avslutter Petter

 

Resultater:

Powered by Labrador CMS