MÅS MELGES - en spennende mulighet

Ønsker du å seile sammen med gode venner, hvor dere konkurrerer mot de beste seilerne i Norge, i en fantastisk morsom båt, for en rimelig penge? Da er dette din sjanse!

Publisert

MÅS Melges prosjektet har eksistert gjennom to suksessfulle sesonger hvor båten (Melges 24) har blitt disponert av to ulike lag. Nå er det igjen tid for utvelgelse av et lag som får seile Melges gjennom hele sesongen 2007.

Bakgrunn

MÅS-Melges prosjektet er en rekrutteringsbåt som er driftet av styret i Melgesklubben og medlemmer fra MÅS fondet. Norgesvennen Craig Symonette har gjennom sin donering av en Melges-24 bidratt til at dette prosjektet lot seg gjennomføre. MÅS-fondet støtter dette enestående prosjektet under mottoet MÅS  – Moro Å Seile.

Hvem bør søke?

Alle seilere mellom 18 og 40 som har en lidenskapelig forhold til sporten, og som ønsker å konkurrere på et høyt nivå i en sprek båt. Formålet for prosjektet er å hjelpe seilere som ønsker nye utfordringer sammen som et lag i verdens tøffeste båt.  Dette enestående tilbudet retter seg også mot studenter som ønsker å fortsette seilkarrieren selv om fokus er på studier og økonomien er heller dårlig.

Det forventes at det laget som blir valgt ut deltar i rankingseilaser, Norges Cup og øvrige store regattaer i Norge. I Melgesklassen er maksgrensen for lagets vekt 360 kilo. De som søker bør tenke på dette ved sammensettingen av laget.

Søknadsfrist: 31.01.2006

I søknaden oppfordres det til å:

- Presentere de ulike personene på laget med roller om bord i en regattabåt

- Kort beskrivelse fra tidligere seiling

- Kort beskrivelse av ambisjonsnivået på trening og resultater

- Argumentere for hvorfor deres lag bør få disponere MÅS Melgesen i 2007

Julen varer helt til Påsken. Da pakkes årets beste julegave opp for et heldig lag.

Send søknad til [email protected]

www.melges.no

Powered by Labrador CMS