NESODDEN SEILFORENING

PÅ LAG: Trener Bjørn prepper gjengen før lagseiling – en etterlengtet aktivitet fra optimistseilerne.
TRALLER: Optimisttraller er bra på flere ting. Emil trekker Philip, Henrik, Oskar og Eskil.
ALLE: Store og små hjelper til å laste av vår fellehenger, som har en RIB og seks Optimister.

Vinteren stopper ikke ivrige jolleseilere!

I Nesodden Seilforening er det full aktivitet, selv om vi er litt «off season».

Publisert Sist oppdatert

20 barn og ungdommer trener fysisk sammen hver fredag for å holde formen oppe til sesongen starter igjen. Våre flinke trenere, Oda Skeide Bates, Vincent Vaske og Cecilie Haug, loser seilerne gjennom sal- og bassengtrening – og ivrige foreldre stiller som livreddere.

Men det foregår også seiling på vinteren. Flere seilere deltar på KNS’ og Nesodden Seilforenings vinter-initiativ, Gringo Opticup Wintercamp i Spania. Vår store felleshenger rullet sammen med KNS’ enda større jollehenger nedover til Spania tidlig i desember.

Første stopp var Cartagena, hvor romjulen og nyttår ble tilbrakt. Dette var en ren treningscamp. Sola skinte nesten hver dag, og seilerne fikk mange gode økter. Siste helg i januar var det ny tur til Torrevieja, til XI International Optimist Trophy Torrevieja.

Vinterferien tilbringes i Palamos hvor det både er deltagelse i regattaen XXIX International Palamos Optimist Trophy og deretter en ukes treningsleir. Deltagere fra Nesodden Seilforening er Eskil Ova, Henrik Lundblad, Philip og Emil Forslund. Trenere på campen er Thomas Nilsson fra KNS og Bjørn Forslund fra Nesodden.

Emil Forslund var heldig og fikk delta sammen med tre andre seilere fra Norge i lagseiling i Monaco i januar. Han reiste sammen med Erik Bøen fra Ålesund, Jenny Pollen fra Bærum, Mathilde Robertstad fra Tønsberg og trener Thomas Mordt Kolstad. Seiling skaper venner på tvers av klubber, fjorder og land!

NSF har kjøpt to nye Lasere som skal bidra til at flere av optimistseilerne våre får prøvd en større båttype og forhåpentlig ønsker å satse videre på seiling. Vi gleder oss til vi sees på Steilene!