Nikolas Fadler Martinsen henger med
Nikolas Fadler Martinsen henger med

Nikolas Fadler Martinsen henger med

Nikolas Fadler Martinsen (14) ligger på 2. plass før medaljeseilasene i åpent Nordisk Mesterskap 2009 i virtuell seiling.  Se film.

Publisert

De 20 beste av 120 påmeldte er nå klar for finaleseilasene i NC 2009.  Hele 12 nasjoner er representert blant finalistene, fra New Zealand i øst til USA i vest.  Italia har mange dyktige seilere, så det er kanskje ikke uventet at de har hele 5 seilere i finalen.  På en solid 2. plass, kun 1 poeng bak lederen fra Italia, finner vi Nicholas F. Martinsen (”Crosswave”).  Eller er også de fleste andre store seilnasjoner representert, så som Frankrike, Tyskland, Danmark, Hellas etc. 

Kanskje to nordmenn i finalen?

Neste nordmann på listen, Torgrim Log (”Hero”), seilte seg opp til 22. plass.  Ved frafall kan walkover gjøre at også han kommer med blant de 20 deltakerne i finaleseilasene. 

Finaleseilasene

De siste fire seilasene går kommende tirsdag og onsdag kveld.  Ingen av disse seilasene kan strykes, og den aller siste (Medal Race) teller dobbelt.  Dermed er alt åpent til aller siste seilas er gjennomført. Nicholas F. Martinsen, den unge E-jolleseileren fra Soon, har er glimrende utgangspunkt for å kunne slå til og vinne mesterskapet.  Nå gjelder det å bruke alle taktiske og strategiske kunnskaper om seiling riktig!

SDu kan følge regattaen her.

Powered by Labrador CMS