Noen hakk ned på listen

Key West Race week dag to ble en tålmodighetsprøve i svært vanskelige forhold  for det norske laget, skriver Petrus Eide i sin rapport.

Publisert

I første race startet «Full Medal Jacket» dårlig og måtte angripe i to runder uten at dette gav resultater. Det blåste mindre i dag og FMJ slet noe med båtfart det vil si de hadde ikke overskuddet som de hadde dagen før.

I den andre seilasen startet FMJ veldig bra og ledet ut fra start inntil 200 meter fra toppmerket der BluMoon var heldigere med sine siste slag og forhindret

det norske laget fra å runde først. Deretter seilte de seg ned og mye av grunnen var at det ble seilt for defensivt. Det var meget skiftende forhold og mye urolig sjø som gjorde sitt til seilerne fikk nok å bryne seg på. FMJ måtte ta båten opp av vannet etter endt seilas i dag grunnet at "Kelp Cutter'n" hadde vridd seg og skadet kjølen i forkant. Det er fortsatt store mendger  sjøgress i vannet "Kelp Cutter'n" har blitt ett viktig verktøy.

Mesterskapet fortsetter i morgen og det er seks seilaser igjen. BluMoon og Uka Uka leder eventet på samme poengsum.

Mens FMJ når ligger på 6. plass sammenlagt, er Peer Moberg som seiler sammen med Bruce Ayres og Vince Brun nr. ti på listene.

Resultater;

Powered by Labrador CMS